Brat V.L. koji se već predstavio radovima: “Tarzan i tamna materija” (Sirijus br. 8) i “Toma Akvinski i Spoznaj samog sebe” (Sirijus br. 9), ovaj put nam je pripremio mali esej o Pitagori i izneo orginalna lična zapažanja kao i svoje tumačenje poznatih činjenica. Divan tekst koji će nas naterati da okrenemo prethodne brojeve Sirijusa i ponovo pročitamo prethodne radove ovog autora.

Brat koji iz Kragujevca dolazi na radove u Niš, ranije nam se predstavio tekstom “Masonska tajna” (Sirijus br. 6). U ovom broju imamo priliku da pročitamo njegov izuzetno inspirativan i autentičan rad “Dimenzije u masoneriji”.

Brat B.R. kojeg pamtimo po tekstovima “Marko pao zbog masona” (Sirijus br. 1), “Sveti Jovan Krstitelj I i II deo” (Sirijus br. 2 i br. 4), ostao je dosledan inženjerskom pristupu temi i u skladu sa svojom trenutnom ulogom sekretara u starešinstvu Nemanje, priredio nam je nešto što bi trebalo da pročita svaki brat, pripadnik VNLS.

Toliko za ovaj put. U ovom broju Nišlije su podmetnule leđa. Za sledeći broj Sirijusa očekujemo nove radove braće iz Beograda i drugih gradova.

Sadržaj:

PREUZMI CEO BROJ (.PDF)